Quut

Quut is ontstaan in de keuken van PARS PRO TOTO, een hoog aangeschreven Belgisch ontwerpbureau met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen van innovatieve en attractieve merken. Het team van 12 designers heeft in totaal 24 kinderen waardoor ze dagelijks geconfronteerd worden met de uitdagingen van het ouderschap. Tijdens hun vakanties merkten ze op dat het strandspeelgoed van de kinderen niet duurzaam was. De producten gingen voortdurend stuk en boden geen emotioneel plezier omdat ze meestal het einde van de dag niet haalden. Ze beslisten om eigenhandig duurzaam, sterk en slim speelgoed te ontwerpen en te ontwikkelen. Vandaag engageren ze zich nog steeds om nieuwe en creatieve oplossingen te bedenken voor het speelgoed, wat bovendien ook bruikbaar is de tuin, in de sneeuw of in het bad. Dat laatste diende tevens als inspiratie voor de gloednieuwe badspeelgoed-collectie, Quutopia. 
Geen gebroken momenten meer, maar eindeloos speelplezier, seizoen na seizoen.

  • Slim en Belgisch ontwerp
  • Design awards waaronder prestigieuze Red Dot Award
  • Ontworpen met oog op de toekomst
  • Duurzaam en sterk
  • Oneindig speelplezier
  • Combineerbaar voor strand, sneeuw, tuin of bad
Terug naar overzicht

Producten bestellen? Vraag je account aan.

Vraag nu je account aan. Van zodra jouw account goedgekeurd is kan je ons assortiment in detail bekijken en overgaan tot bestellen.

Account aanvragen

Vragen? Laat het ons weten.

Wil je meer weten over onze merken, producten of werkwijze? Ben je op zoek naar antwoorden? Contacteer ons, wij helpen je graag.